Johan van Hasseltweg 98, 1022WX Amsterdam Noord
+31 20 239 41 91
info@cvforward.nl

CV forward is ontwikkeld om werkzoekenden op een snelle en efficiënte wijze te ondersteunen om een baan te vinden.

Je kan hier antwoord vinden op de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag of wil je meer advies. Stuur je CVF agent een bericht vanuit je dashboard of gebruik het formulier hiernaast.

CV forward
Johan van Hasseltweg 98
1022 WX Amsterdam Noord
T: 020 239 41 91

Veel gestelde vragen.

Iedere werkzoekende kan gratis gebruik maken van cvforward.nl. Onze dienstverlening is gericht op de juiste match maken tussen kandidaat en werkgever waarbij de werkgever betaald voor onze extra inzet om de juiste match tot stand te brengen.

Wij willen tevreden klanten. We werken in opdracht van gemeenten, outplacement, re-integratie en het MKB. Ken jij een iemand die op zoek is naar een baan of een organisatie waar onze dienstverlening goed bij past? Vertel het vooral door :)!

Je CVF profiel is persoonlijk en alleen zichtbaar voor jou en je CVF agent.

Bij actieve bemiddeling pakken we alle onderdelen aan die nodig zijn om een baan te vinden.

  • Je CV wordt geredigeerd
  • Je krijgt sollicitatietips op maat
  • Hoe onderbouw je de perfecte motivatiebrief?
  • Je CV wordt onder de aandacht gebracht bij passende werkgevers
  • Als je op gesprek mag, krijg je tips om een leuk en effectief gesprek te voeren

De mismatch op de arbeidsmarkt wordt door de vergrijzing steeds groter. Soms heb je voldoende werkervaring maar dan mis je nog een belangrijke certificaat of opleiding om de functie uit te kunnen voeren. In samenwerking met  werkgevers en uitkeringsinstanties onderzoeken we wat de scholingsmogelijkheden zijn zodat jij kan doorstromen.

Een duurzame baan is een baan voor langere tijd. Een baan waar je als kandidaat blij van wordt. Een duurzame baan heeft vaak als kenmerk dat er door beide partijen tijd en energie wordt geïnvesteerd om een win-win situatie te creëren. Bijvoorbeeld als een werkgever in een opleiding investeert dat vereist is om de functie uit te kunnen voeren.

CV forward werkt de mismatch op de arbeidsmarkt tegen. Ons werkproces is gericht op werkzoekenden actief ondersteunen om een baan te vinden. Iedereen die zich bij ons inschrijft wordt persoonlijk voorgesteld aan 10 passende werkgevers.

We geven je sollicitatietips op maat mee zodat jij het verschil maakt en als beste kandidaat wordt geselecteerd.

Als je een baan hebt gevonden, blijven we je volgen. Mocht je onverhoopt weer op zoek zijn naar een baan dan kan je altijd terugvallen op je CVF agent.

CV forward is gespecialiseerd in de uitvoering van werkzoekenden ondersteunen om een baan te vinden. Dus als je er klaar voor bent en op dit moment geen belemmeringen ervaart om aan het werk te gaan, ondersteunen wij je graag om een baan te vinden. Je kan ons ook in contact brengen met je re-integratiebureau zodat we samen alle mogelijkheden in kaart brengen.

Je CVF profiel is alleen te zien voor jou en je CVF agent. Als je niet meer beschikbaar bent kan je je CVF profiel voor iedereen verbergen en weer activeren zodra je ons nodig hebt. Zo staan we altijd voor je klaar.

Heb je een andere vraag, suggestie of idee?

Uw naam

Uw email

Uw vraag

captcha