Doe mee met deze challenge!
Werken in de horeca.

Nu de terrassen weer open mogen. Zoeken werkgevers in de horeca massaal naar personeel. Helaas is er een groot tekort aan direct inzetbaar personeel. Samen kunnen wij hier wat aan doen.

Met deze challenge gaan wij de uitdaging aan om 100 werkzoekenden in 90 dagen te matchen met werkgevers die met spoed opzoek zijn naar personeel. We zijn opzoek naar horecapersoneel met werkervaring maar ook naar werkzoekenden die een beroep in de horeca willen aanleren middels een baan + opleiding. Onderstaand tref je de vacatures aan waar wij op dit moment kandidaten voor zoeken.

Je kan je eenvoudig aanmelden voor een functie die bij je past door het formulier in te vullen. Spoedig daarna neemt onze recruiter contact met je op om de mogelijke werkgevers te bespreken.

Challenge
100

plaatsingen

in
90
dagen
Voortgang
Werkzoekenden die meedoen
5%
Werkgevers die meedoen
3%
Bemmiddeld naar een baan in de horea
6%
Deze challenge loopt af over

Medewerkers fast service

Medewerkers fast service

Fulltime
Parttime
Tijdelijk

Vacature omschrijving

Wat houdt het in?

In de fastservice draait het allemaal om ‘snel’. Mensen komen voor hun plezier snel even iets eten of drinken, en gaan daarna snel weer weg. Je kunt daarbij denken aan McDonald’s of Burger King, maar ook aan een broodjeszaak, pannenkoekenrestaurant, ijssalon of een keten met Italiaans menu’s, zoals Vapiano. Binnen die tijd moeten zij een goede ervaring beleven en het liefst zo snel mogelijk weer terugkomen. Dit betekent dat het eten, drinken en de service echt van kwaliteit moet zijn! Van een Medewerker fastservice wordt dan ook veel verwacht. Je verwelkomt de gasten, neemt hun bestellingen op, je maakt de bestelling klaar en je rekent af. Je moet dus een alleskunner zijn. Je moet goed tegen drukte kunnen en dan ook gewoon gezellig en vriendelijk blijven. Je werkt lekker snel en pakt alles aan.

Wat ga je doen?

Vanachter de counter is het jouw taak om gasten de ultieme Happy beleving te geven, door jouw vlotte service. Jij bent verantwoordelijk voor het opnemen van de bestellingen, het inpakken van heerlijke pizza’s en pasta’s en het afrekenen van de bestellingen. Daarnaast verricht je diverse keuken werkzaamheden en zorg je dat het restaurant er tip top in orde uitziet.

Wie ben jij?

  • Door jouw klantvriendelijkheid en positieve instelling kun jij tijdens de spits blijven lachen en het hoofd koel houden;
  • Je bent een combinatie van dienstverlenend, energiek, happy en flexibel;
  • Als Servicemedewerker heb jij het talent om gasten te bedienen;
  • Regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en veiligheid ken je of ben je bereid om te leren.
  • Representatieve uitstraling is vanzelfsprekend.
  • Flexibel, werken in de avonduren en/of het weekend is voor jou geen probleem!

 

Is dit een baan die bij je past?

Solliciteer direct

Solliciteer eenvoudig door het sollicitatieformulier in te vullen.
We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
We matchen je op basis van je competenties, opleiding en werkervaring met een lokale werkgever die bij je past!

    Voornaam + achternaam
    Telefoonnummer

    E-mail adres


    Upload je CV



    Broodbakkers (inclusief industrieel bakkers)

    Broodbakkers

    Fulltime
    Parttime
    ZZP

    Vacature omschrijving

    Over de functie

    Een bakker verzamelt de nodige ingrediënten en maakt hiermee het deeg klaar, om vervolgens het brood af te bakken in de oven. De bakker is zelf verantwoordelijk voor de inkoop van de benodigde ingrediënten, zoals meel, bloem en zout. Het deeg wordt vaak klaargemaakt met behulp van een mengmachine.

    Wat zijn de werkzaamheden?

    • Opstellen van een productieplanning (in overleg met leidinggevende), waarbij rekening wordt gehouden met verwerkingstijd van (tussen)producten (bijvoorbeeld de tijd die nodig is voor bakken, afkoelen of opstijven)
    • Voorbereiden van de bereidingswerkzaamheden: opstellen en/of controleren van receptuur, klaarzetten van apparatuur en verzamelen van de grondstoffen
    • Bereiden en verwerken van beslag, deeg, vulling, garnering en complete banketproducten (handmatig en met behulp van apparatuur)
    • Decoreren en afwerken van banketproducten: vullen, opspuiten, glaceren, garneren en decoreren met bijvoorbeeld suiker, chocola en room
    • Signaleren van afwijkingen en fouten in het productieproces op het gebied van receptuur, hygiëne en veiligheid, conform veiligheidsvoorschriften en wettelijke standaarden zoals de HACCP-normen (Hazard Analysis and Critical Control Points)
    • Verpakken, etiketteren, koelen, invriezen en/of presenteren van (tussen)producten
    • Opruimen en schoonhouden van werkruimtes en machines (en bijhouden van controlelijsten voor schoonmaak en hygiëne)

    Wat verwachten wij?

    Je hebt affiniteit met de biologische markt en hebt een flexibele en positieve instelling. Je werkt graag in een persoonlijke en betrokken omgeving. Leergierigheid, teamgeest, communicatieve vaardigheden, affiniteit met techniek en oog voor kwaliteit en hygiëne vind je belangrijk.

    Je hebt al enige ervaring als broodbakker of bent bezig met je bakkersopleiding. Je hebt veel affiniteit met het vak en je bent bereid veel te leren en zelfstandig te leren werken.

    Solliciteer direct

    Solliciteer eenvoudig door het sollicitatieformulier in te vullen.
    We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
    We matchen je op basis van je competenties, opleiding en werkervaring met een lokale werkgever die bij je past!

      Voornaam + achternaam
      Telefoonnummer

      E-mail adres


      Upload je CV



      Bediening- en barpersoneel

      Bediening en barpersoneel

      Fulltime
      Parttime
      ZZP

      Vacature omschrijving

      Over de functie

      Een medewerker bediening is iemand die verantwoordelijk is voor het serveren van eten en drinken aan gasten in een restaurant, café of een andere horecagelegenheid.

      Wat zijn de werkzaamheden?

      • Gastvrij ontvangen van gasten
      • Opnemen van de bestellingen
      • Serveren van drankjes en gerechten aan gasten
      • Klaarmaken van tafels
      • Verzorgen van mise en place (bijvoorbeeld garneren of bouillon trekken)
      • Verschaffen van informatie met betrekking tot het menu of andere zaken
      • Doorgeven van bestellingen aan de keuken
      • Raadplegen van de keuken over bijzondere wensen of allergieën van gasten)
      • Eventueel zelf bereiden van (eenvoudige) gerechten
      • Opmaken van de rekening
      • Afhandelen van betalingen
      • Afruimen en schoonmaken van tafels
      • Eventueel ondersteunen van overig horecapersoneel

      Wat verwachten wij?

      • Je bent flexibel inzetbaar;
      • Je kunt lopen met dienbladen;
      • Jij draait je hand niet om voor hard werken;
      • Je bent gastvrij, correct, behulpzaam en geduldig;
      • Je streeft voortdurend naar kwaliteitsverbetering.

      Solliciteer direct

      Solliciteer eenvoudig door het sollicitatieformulier in te vullen.
      We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
      We matchen je op basis van je competenties, opleiding en werkervaring met een lokale werkgever die bij je past!

        Voornaam + achternaam
        Telefoonnummer

        E-mail adres


        Upload je CV



        Horecaportiers en suppoosten

        Horecaportiers en suppoosten

        Fulltime
        Parttime

        Vacature omschrijving

        Over de functie

        Als horecaportier heb je de belangrijke taak om elke gast onbezorgd én veilig te laten genieten in de horeca. Je zorgt voor de beveiliging van personen en goederen binnen een horecaonderneming, bijvoorbeeld discotheken, cafés, bars en nachtclubs.

        Daarnaast staat de horecaportier voornamelijk bekend als ”uitsmijter”. De horecaportier kan mensen die de gelegenheid in willen gaan fouilleren en weigeren. Hij kijkt naar eventuele bedreigingen en neemt eventuele wapens of harddrugs van bezoekers af. De horecaportier is zowel de gastheer als de bemiddelaar en de uitsmijter. Op het moment dat er binnen de gelegenheid problemen zijn is het aan de portier om deze op te lossen. Hij kan op het moment dat er een ruzie is proberen te bemiddelen en de bezoekers rustig te krijgen maar hij kan ook strenger optreden en de bezoekers (als er bijvoorbeeld gevochten wordt) (al dan niet in samenwerking met de politie) uit de gelegenheid verwijderen om het zo voor de andere gasten aangenamer te maken. De horecaportier straalt zowel rust als no nonsense uit en houdt hierdoor de rust in de gelegenheid.

        De horecaportier vindt het niet erg om streng op te treden, is niet bang aangelegd en weet goed te kunnen bemiddelen. Hij is sociaal vaardig en verantwoordelijk en een veilige werker.

        Wat ga je doen?

        • De gasten correct en gastvrij te woord staan.
        • Observeren en controleren van gasten bij binnenkomst in het bedrijf t.a.v. bijvoorbeeld wapenbezit, drugsbezit, kledingvoorschriften, toelatingsverbod enz. Eventueel de toegang ontzeggen.
        • Het bedienen van detectie- en surveillanceapparatuur, indien aanwezig
        • Toezicht houden in het bedrijf
        • Handelen bij ordeverstoringen bijvoorbeeld; drugdeals, ruzie, vernieling, brand, ongevallen, seksuele intimidatie enz.
        • De medewerkers en artiesten beschermen tegen opdringerige gasten
        • Zorg dragen voor verwijdering van gasten.

        Wat verwachten wij?

        • Diploma Beveiliger 2 en / of diploma Horecaportier
        • Affiniteit hebben met het vak
        • Goed zelfstandig kunnen werken
        • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
        • Je begrijpt wat gastheerschap inhoudt en kan hiernaar handelen
        • Persoonlijke kenmerken; leergierig, representatief, doorzettingsvermogen, standvastig
        • Woonachtig in of rondom Amsterdam

         

        Solliciteer direct

        Solliciteer eenvoudig door het sollicitatieformulier in te vullen.
        We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
        We matchen je op basis van je competenties, opleiding en werkervaring met een lokale werkgever die bij je past!

          Voornaam + achternaam
          Telefoonnummer

          E-mail adres


          Upload je CV



          Bedrijfsleiders/ondernemers horeca

          Bedrijfsleiders/ondernemers horeca

          Fulltime
          Parttime

          Vacature omschrijving

          Over de functie

          Bedrijfsleider de leiding van één van de vestigingen op zich. De Bedrijfsleider moet van allerlei zaken binnen het bedrijf op de hoogte zijn en hier voldoende kennis van hebben. Denk hierbij aan inkoop, producten, personeel en marketing.

          De Bedrijfsleider heeft verschillende taken. In de eerste plaats geeft de Bedrijfsleider leiding aan het bedrijf. De Bedrijfsleider zorgt ervoor dat alle activiteiten binnen het bedrijf goed verlopen. De Bedrijfsleider behoudt het overzicht en weet overal vanaf. Ook moet de Bedrijfsleider voldoende kennis hebben van de producten en/of diensten die het bedrijf aanbiedt of produceert. Ook moet de Bedrijfsleider de financiële administratie beheren en het personeel begeleiden bij de dagelijkse werkzaamheden. De Bedrijfsleider ontwikkelt ook plannen voor het bedrijf en stelt het beleid op. De Bedrijfsleider bepaalt hoe de dingen in het bedrijf zullen gaan. Als de Bedrijfsleider de leiding over de vestiging van een winkelketen heeft, moet de Bedrijfsleider hierbij wel rekening houden met het beleid van de winkelketen. Als laatste onderhoudt de Bedrijfsleider ook het contact met de klant en werft klanten door een goede marketing.

          Wat ga je doen?

          • Aansturen van de operationele afdelingen (receptie, schoonmaak, horeca)
          • Fungeren als aanspreekpunt in geval van calamiteiten of problemen
          • Lopen van duty rondes in het hotel om te kijken hoe alles gaat
          • Ontvangen en begeleiden van belangrijke gasten
          • Toezicht houden op voorraadbeheer en bestellingen
          • Afhandelen en reageren op klachten en feedback van gasten
          • Maken van roosters en zorgen voor een evenredige inzet van medewerkers
          • Bewaken en optimaliseren van de procedures binnen het hotel
          • Briefen, coachen en trainen van medewerkers
          • Medewerkers informeren over zaken die spelen binnen het hotel
          • Controleren van facturen
          • Voeren van functioneringsgesprekken
          • Werven van nieuwe medewerkers

           

          Wat verwachten wij? 

          • Je hebt enkele jaren werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie; 
          • Je bent flexibel inzetbaar. Werken op zowel doordeweekse dagen als in de weekenden is voor jou geen probleem; 
          • Je hebt een representatieve uitstraling en bent gastvrij; 
          • Je woont in (of de omgeving van) Noordwijk; 
          • Je wordt blij wanneer het restaurant en terras er instagrammable uitzien; 
          • Je bent prestatiegericht en vindt het leuk om het team te motiveren en op te leiden; 
          • Je hart maakt een sprongetje wanneer gasten blij de zaak verlaten.
          • Je hebt enkele jaren werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
          • Je bent flexibel inzetbaar. Werken op zowel doordeweekse dagen als in de weekenden is voor jou geen probleem;
          • Je hebt een representatieve uitstraling en bent gastvrij;
          • Je woont in (of de omgeving van) Noordwijk;
          • Je wordt blij wanneer het restaurant en terras er instagrammable uitzien;
          • Je bent prestatiegericht en vindt het leuk om het team te motiveren en op te leiden;
          • Je hart maakt een sprongetje wanneer gasten blij de zaak verlaten.

          Solliciteer direct

          Solliciteer eenvoudig door het sollicitatieformulier in te vullen.
          We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
          We matchen je op basis van je competenties, opleiding en werkervaring met een lokale werkgever die bij je past!

            Voornaam + achternaam
            Telefoonnummer

            E-mail adres


            Upload je CV



            Kok

            Kok

            Fulltime
            Parttime

            Vacature omschrijving

            Over deze functie

            Een kok is iemand die voedsel bereidt in een restaurant of een andere eetgelegenheid.

            Wat doet een kok?

            De taken van koks kunnen sterk variëren per eetgelegenheid en zijn bovendien in grote mate afhankelijk van de omvang van de organisatie. Over het algemeen zijn koks verantwoordelijk voor:

            • Preparen en bereiden van voedsel volgens de wensen van de gast
            • Samenwerken met diëtisten, gasten of senior personeel om nieuwe gerechten en/of maaltijden te bedenken
            • Uitvoeren van berekeningen voor de bereiding van soepen, stoofschotels, jus, etc.
            • Organiseren van middelen (zowel menselijk als materieel) om binnen een beperkte tijd maaltijden te bereiden.
            • Voeren van voorraadbeheer en plaatsen van bestellingen bij leveranciers
            • Controleren en reguleren van de voedselkwaliteit gedurende de aankoopopslag en bereiding van het voedsel, volgens de HACCP voedselveiligheidsvoorschriften
            • Bedienen, placeren en te woord staan van de gasten
            • Schoonmaken van de werkplek en correct afsluiten van de werkshift
            • Aannemen, managen en opleiden van ander keukenpersoneel
            • Vergroten van inzicht en/of kennis van nieuwe producten, technieken, maaltijden, trends en/of buitenlandse keukens

            Solliciteer direct

            Solliciteer eenvoudig door het sollicitatieformulier in te vullen.
            We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
            We matchen je op basis van je competenties, opleiding en werkervaring met een lokale werkgever die bij je past!

              Voornaam + achternaam
              Telefoonnummer

              E-mail adres


              Upload je CV



              Souschef

              Souschef

              Fulltime
              Parttime

              Vacature omschrijving

              Over deze functie

              Een sous-chef (ook wel souschef of sous-chef-kok) is iemand die een leidinggevende rol vervult binnen een professionele keuken: in de hiërarchie staat hij net achter de chef-kok. Vaak heeft hij de leiding over een bepaalde partij (afdeling) binnen de keuken. Bij afwezigheid van de chef-kok is de sous-chef de hoogste verantwoordelijke op de werkvloer. Over het algemeen heeft een sous-chef de vaktechnische leiding over vijf tot vijftien medewerkers. Hij stuurt het keukenpersoneel vaktechnisch aan, fungeert als sparringpartner van de chef en is verantwoordelijk voor de bereiding en presentatie van gerechten.

              Wat doet een sous-chef?

              Het takenpakket van de sous-chef ziet er in de meeste gevallen als volgt uit:

              • Opstellen van planningen voor onder meer de hoeveelheid te bereiden producten en de benodigde grondstoffen
              • Toewijzen van werkzaamheden aan keukenpersoneel
              • Toezien op de kwaliteit en voortgang van werkzaamheden in de keuken
              • Instrueren, adviseren en zo nodig corrigeren van collega’s
              • Toezien op een correcte en efficiënte communicatie tussen keuken en bediening
              • Toezien op de naleving van (veiligheid)voorschriften, onder meer op basis van Arbo-wetgeving en HACCP-richtlijnen (Hazard Analysis and Critical Control Points)
              • Zelf meedraaien in het bereidingsproces
              • Uitvoeren van opruim- en schoonmaakwerkzaamheden in de keuken
              • Afhandelen van eventuele klachten, vragen of problemen (en zo nodig inschakelen van chef-kok of manager)
              • Begeleiden van leerling-koks, keukenhulpen, stagiairs en andere (nieuwe) medewerkers
              • Beheren van de voorraad en plaatsen van bestellingen bij leveranciers
              • Bijdragen aan de vernieuwing van het menu, de ontwikkeling van recepten en de optimalisering van werkprocessen
              • Bedenken, uitproberen en beoordelen van nieuwe recepten, in overleg met de chef-kok
              • Assisteren van chef-kok bij overige taken als prijscalculatie en recept- of menu-aanpassing
              • Bijhouden van checklists en logboeken
              • (Laten) uitvoeren van ontvangstcontrole van goederen
              • Opstellen en controleren van schoonmaakplannen
              • (Mede) organiseren en uitvoeren van beoordelings-, evaluatie en functioneringsgesprekken)
              • Uitschrijven van (recept)instructies voor keukenmedewerkers

              Solliciteer direct

              Solliciteer eenvoudig door het sollicitatieformulier in te vullen.
              We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
              We matchen je op basis van je competenties, opleiding en werkervaring met een lokale werkgever die bij je past!

                Voornaam + achternaam
                Telefoonnummer

                E-mail adres


                Upload je CV



                Barista

                Barista

                Fulltime
                Parttime

                Vacature omschrijving

                Over deze functie

                Een barista is iemand die is gespecialiseerd in het bereiden en serveren van koffie, met name espresso en afgeleide dranken (cappuccino, latte macchiato, espresso macchiato, etc.). De term ‘barista’ komt uit het Italiaans en betekent letterlijk ‘barman’. Naast de bereidings- en serveertechnieken die een barista beheerst, dient deze ook te beschikken over kennis omtrent het productieproces van koffie, bijvoorbeeld wat betreft het branden van de koffiebonen en het verbouwen van koffieplanten.

                Wat doet een barista?

                De werkzaamheden van barista’s zijn over het algemeen als volgt:

                • Bereiden van kwalitatief hoogwaardige koffie (onder meer: bonen malen, melk opschuimen en opschenken)
                • Adviseren van klanten op het gebied van smaken en varianten
                • Serveren van de bestelling
                • Verrichten van kassawerkzaamheden
                • Schoonhouden en opruimen van de werkplek
                • Eventueel bijhouden van de voorraad
                • Eventueel aansturen van ander bedienend personeel

                Solliciteer direct

                Solliciteer eenvoudig door het sollicitatieformulier in te vullen.
                We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
                We matchen je op basis van je competenties, opleiding en werkervaring met een lokale werkgever die bij je past!

                  Voornaam + achternaam
                  Telefoonnummer

                  E-mail adres


                  Upload je CV



                  Gastvrouw/Gastheer

                  Gastvrouw/Gastheer

                  Fulltime
                  Parttime

                  Vacature omschrijving

                  Over deze functie

                  Een gastvrouw/gastheer (ook wel host(ess)) is iemand die gasten ontvangt en ervoor zorgt dat zij een onvergetelijke dag of avond hebben. Gastvrouwen/gastheren zijn het gezicht van een organisatie en er wordt dan ook verwacht dat zij een representatief uiterlijk hebben door zichzelf goed te kleden en te verzorgen.

                  Wat doet een gastvrouw/gastheer?

                  Een gastvrouw/gastheer is de eerste persoon die een gast ziet bij binnenkomst. Een gastvrouw/gastheer is ervoor verantwoordelijk dat gasten een ultieme beleving hebben en zich thuis en op hun gemak voelen. Als gastvrouw/gastheer zorg je ervoor dat gasten van alle gemakken worden voorzien; je begeleidt ze vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze weer weggaan.

                  Wat je precies doet als gastvrouw/gastheer, is afhankelijk van het type bedrijf waar je werkzaam bent. In de horeca ben je doorgaans meer bezig met het culinaire gedeelte, maar werk je in een groot bedrijf, dan zul je je weer wat meer richten op baliewerkzaamheden en (licht) administratief werk.

                  Wat kan er onder het takenpakket vallen van een gastvrouw/gastheer?

                  • Verwelkomen van gasten
                  • Jassen aannemen
                  • Informeren van gasten
                  • Vragen beantwoorden van gasten
                  • Gasten naar hun plek begeleiden
                  • Opdekken van tafels
                  • Rondbrengen van hapjes en drankjes
                  • Voorraden bijhouden
                  • Baliewerkzaamheden
                  • Administratieve taken
                  • Ondersteunen van collega’s bij diverse werkzaamheden
                  • Netjes en schoonhouden van de ruimten

                  Solliciteer direct

                  Solliciteer eenvoudig door het sollicitatieformulier in te vullen.
                  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
                  We matchen je op basis van je competenties, opleiding en werkervaring met een lokale werkgever die bij je past!

                    Voornaam + achternaam
                    Telefoonnummer

                    E-mail adres


                    Upload je CV



                    Food and beverage manager (F&B Manager)

                    Food and beverage manager (F&B Manager)

                    Fulltime
                    Parttime

                    Vacature omschrijving

                    Wat is een food and beverage manager?

                    Een food and beverage manager (ook wel F&B manager) is iemand die binnen een hotel of restaurant de hoofdverantwoordelijke is op het gebied van food and beverage, oftewel de voedsel- en drankvoorziening. Zijn verantwoordelijkheid omvat zowel het restaurant, de keuken als eventuele roomservice en andere bijkomende voedsel- en drankvoorzieningen. Behalve met de vakinhoudelijke leiding wat betreft menu, voorraad en werkwijze, is de food and beverage manager ook belast met het personeelsbeleid voor zijn afdeling en vormt hij het aanspreekpunt voor zowel interne als externe betrokkenen (bijvoorbeeld gasten, directie en andere afdelingen).

                    Wat doet een food and beverage manager?

                    De taken van food and beverage managers zijn doorgaans de volgende:

                    • Zorgdragen voor een evenwichtige en kwalitatieve samenstelling van menukaart, wijnkaart en/of drankassortiment, al dan niet in samenwerking met bijvoorbeeld chef-koks, sommeliers en assistent F&B managers
                    • Motiveren, beoordelen en coachen van de food and beverage-medewerkers en eventuele afdelingshoofden middels functionerings-, beoordelings- en evaluatiegesprekken en persoonlijke coaching op de werkvloer
                    • Zorgdragen voor naleving van hygiënevoorschriften (Arbo-normen) en (voedsel)veiligheidsreglementen (onder meer HACCP: Hazard Analysis and Critical Control Point)
                    • Vormgeven en optimaliseren van voorraadbeheer en leveringsproces (inclusief het onderhouden van contacten met leveranciers)
                    • Samenstellen en monitoren van een adequate procedure omtrent het werven, selecteren en opleiden van nieuw personeel voor de afdeling food and beverage
                    • Bepalen, opstellen en verantwoorden van het afdelingsbudget
                    • Indienen van voorstellen op het gebied van kostenefficiëntie en investeringen
                    • Opstellen van rapportages (bijvoorbeeld omzetcijfers) ten behoeve van de verantwoording aan de directie
                    • Voeren van overleg met keuken- en restaurantpersoneel, afdelingshoofden, directie en eventuele andere betrokkenen

                    Solliciteer direct

                    Solliciteer eenvoudig door het sollicitatieformulier in te vullen.
                    We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
                    We matchen je op basis van je competenties, opleiding en werkervaring met een lokale werkgever die bij je past!

                      Voornaam + achternaam
                      Telefoonnummer

                      E-mail adres


                      Upload je CV



                      Staat de baan die je zoekt er niet tussen?
                      Challenge: werken in de
                      horeca
                      Werken in de
                      welzijnssector
                      Alle vacatures
                      bekijken
                      Werken in de
                      ICT branche
                      Iedereen verdient een moment van aandacht !
                      Meld je aan voor een verwenmoment bij Dress for success.
                      What is Dress for Success?

                      We are a shop with job application clothing for people that are seeking for a job. We reserved a whole hour for you to find you a nice outfit. You get this outfit from us for free and you can use it when you are looking for a paid job, volunteering, an internship or activity.