CV forward opent deuren!
Werken als housekeeper.

Housekeeping / Room attendant / Kamermeisje in Amsterdam gezocht


Overal

Fulltime
Parttime

Beschrijving

Wil je graag werken in een van de mooiste hotel in Amsterdam, die als hoogste prioriteit heeft, om ervoor te zorgen dat je, je net zo welkom voelt als de gasten? Heb je van nature een warme en opgewekte uitstraling, met oog voor details en een service gerichte mentaliteit? En vind jij het leuk om net dat ene beetje extra doen om de gast een prettig verblijf te geven?

Sluit je dan bij ons aan als Dag/Nacht housekeeper / cleaner en we zullen je de training en ondersteuning geven om te slagen.

Je gaat deel uit maken van een hecht en ambitieus team en samen zijn jullie verantwoordelijk voor het onberispelijk schoon en netjes houden van de hotelkamers. Aangezien de gasten hoge verwachtingen hebben met betrekking tot de kamers, ben je essentieel voor het succes van het hotel. We willen dan ook dat je weet dat je belangrijk voor ons bent en dat je impact zult hebben in je rol, en daarvoor wordt gewaardeerd.
Om succesvol te zijn in deze rol, is het belangrijk dat je goed in Engels kan communiceren. Spreek je ook Nederlands dan is dit meegenomen.
Heb je ook de ambitie om te groeien. Weet dan dat we altijd op zoek naar mensen met het juiste karakter en mindset, zodat we hen kunnen faciliteren met nieuwe mogelijkheden.

Wat bieden we je nog meer:

 • Een goed salaris op basis van ervaring en kwaliteiten
 • Een goede pensioenregeling
 • 4,2% Eindejaarsuitkering (bij dienstverband 6 mnd of langer)
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Professionele ondersteuning en leerzame trainingen
 • Een vriendelijk en divers team
 • Meest geavanceerde en milieuvriendelijke schoonmaakproducten en gereedschappen
 • De mogelijkheid om door te stromen naar hogere functies, zoals teamleiders, supervisors etc., inclusief managementfuncties.
 • Onderdeel zijn van de enorme groei die we als bedrijf in de komende jaren gaan maken.

Interesse in deze functie?
Kom in aanmerking voor deze functie door direct te solliciteren. Voor meer informatie kan je ook contact opnemen met de contactpersoon.

Contacteer de Recruiter:

Topaze Forero
M: 064327 8409

Solliciteer direct

We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen!


  Voornaam + achternaam
  Telefoonnummer

  E-mail adres


  Upload je CV
  Heb jij binnenkort een sollicitatiegesprek?
  Meld je aan voor een gratis verwenmoment bij Dress for success!
  What is Dress for Success?

  We are a shop with job application clothing for people that are seeking for a job. We reserved a whole hour for you to find you a nice outfit. You get this outfit from us for free and you can use it when you are looking for a paid job, volunteering, an internship or activity.