Ik word maar niet aangenomen wat nu?

-

Mijn uitdaging.

6 maanden geleden was ik op zoek naar werk. 3 maanden zat ik thuis zonder werk.  De dingen die ik elke keer hoorde bij verschillende sollicitatiegesprekken waren:  mijn ‘leeftijd’ was niet goed of ik had niet genoeg ‘werkervaring’ en mijn diploma was te laag. Maar ik stond sterk in mijn schoenen en ik bleef solliciteren! Ik gaf niet op.

Ik bleef zoeken naar vacatures. Via via kwam ik een vacature Jobhunter/ recruiter tegen. Ik ging erop solliciteren en ik kreeg de kans om te werken en tegelijkertijd te leren. Ik ging de uitdaging aan! De werkgever zag potentie in mij. En kijk mij nu 5 maanden verder! Mijn spannende nieuwe avontuur bij #CV #forward is begonnen. Ik had nooit durven dromen dat ik de kans heb gekregen ondanks mijn VMBO diploma. Met mijn VMBO diploma kon ik vrijwel nergens aan de slag. Totdat ik de functie zag waarbij ik twijfelde en dacht dit wordt het niet. Maar in tegendeel. Ik kreeg de kans. En kijk waar ik nu ben beland bij CV forward. Ik zit in een geweldig team en het allermooiste is, ik ondersteun andere werkzoekenden om een baan te vinden.

De kans die ik nooit kreeg van andere werkgevers bied ik nu aan andere werkzoekenden om verder te komen in hun carrière!

KEEP MOVING FORWARD!

Leave a Response

Geef een antwoord