CV forward opent deuren!
Werken in de kinderopvang

Ben jij afgestudeerd als pedagogische medewerker of zit jij in je laatste jaar van je studie?

Wij werken samen met ruim 70% van de kinderdagverblijven in- en rondom Amsterdam. Wil je graag werken in de kinderopvang tegen voorwaarden die bij jouw wensen en voorkeuren passen? Meld je dan snel aan!

Over de kinderopvang

Het is een beroep als geen ander, want de eerste levensfase van een kind zijn essentieel voor de persoon die hij en/ of zij later wordt. Als pedagogisch medewerker ben jij hier dus onderdeel van.

Dagelijks heb oog voor de individuele behoeften van een kind. Je betrekt hier bij alle verbonden partijen zoals; ouders en/of verzorgers, collega’s en de schoolmaatschappelijke werker. De dagen zijn gevuld met activiteiten waarbij de peuters spelenderwijs leren. Tijdens de activiteiten mag jij je creatieve skills tevoorschijn halen en zorg jij dat de kinderen het leuk hebben.

Kwalificatie eisen

 • Je bezit minimaal een SPW 3 of 4 diploma
 • Je bent in het bezit van een VVE certificaat of bent bereidt om deze te behalen en taaltest op niveau 3F
 • Twijfel je of je diploma kwalificeert? Doe de diplomatest!

Werkzaamheden

De onderdelen van jouw takenpakket is het stellen van doelen en het zorgen voor een passend aanbod. Van het staan voor de groep is het hebben van orde belangrijk. Je werkt samen in teamverbanden met je collega’s dus is communicatie van belang.

Ontwikkeling:
Je zorgt voor de juiste ontwikkeling voor het kind, dat bestaat uit de taal- en emotionele ontwikkeling. Natuurlijk is beweging voor het kind belangrijk. Je zorgt voor de fijne en de grove motoriek. Bij fijne motoriek leert het kind steeds fijnere bewegingen te maken met zijn of haar handen en vingers; zoals het vast pakken van potloden en andere spullen.

Grove motoriek bestaat uit wat grotere bewegingen zoals buiten spelen en actief meedoen met de buiten activiteiten. Hierdoor krijgt het kind sterkere spieren, oefent coördinatie, stabiliteit en bouwt zo voldoende vaardigheden op om goed te kunnen bewegen.

Verzorging:
Het aankleden en verschonen van een kind, eten geven en helpen om naar het toilet te gaan. Een schone omgeving zorgt voor een fijne werksfeer. Na het spelen met het speelgoed is het belangrijk dat het wordt schoongemaakt, je wast het gebruikte speelgoed af en ruimt het netjes op etc.

Meld je aan


  Voornaam + achternaam
  Telefoonnummer

  E-mail adres


  Onze kinderdagverblijf specialist neemt binnen 1 werkdag contact met je op! Heb je een prangende vraag? Neem dan contact op.

  Salma
  06 43 27 84 07
  Heb jij binnenkort een sollicitatiegesprek?
  Meld je aan voor een gratis verwenmoment bij Dress for success!
  What is Dress for Success?

  We are a shop with job application clothing for people that are seeking for a job. We reserved a whole hour for you to find you a nice outfit. You get this outfit from us for free and you can use it when you are looking for a paid job, volunteering, an internship or activity.

  Jos Harm is een familiebedrijf, wij leveren en installeren exclusieve haarden en kachels. Naast eigen op maat gemaakte producten, vertegenwoordigen
  Voor diverse kinderdagverblijven in Amsterdam, Amstelveen en omstreken zijn wij per direct op zoek naar kinderdag verblijfmedewerkers. Pedagogisch medewerker 24
  Functieomschrijving Doel van de functie Uitvoeren van sales- en marketingplannen en salesactiviteiten. Uitvoeren van acquisitie en in- en verkoopdoelstellingen. Onderhandelen
  Doel van de functie Verrichten van de administratieve taken ten behoeve van de financiële en fiscale administratie. Verrichten van werkzaamheden
  In het kort Regio Amsterdam-Amstelland Plaats Amsterdam Reageer voor 01-11-2021 Opleidingsniveau VMBO-kader Aantal uur 32 - 40 uur Dienstverband Beroeps
  Wil je graag werken in een van de mooiste hotel in Amsterdam, die als hoogste prioriteit heeft, om ervoor te