CV forward opent deuren

Gegarandeerd sollicitatiegesprekken!

De arbeidsmarkt trekt aan. Werkgevers staan te springen om geschikt personeel. Werkzoekenden hebben moeite met het vinden van een nieuwe baan. Deze mismatch op de arbeidsmarkt is van alle tijden. CV forward voorkomt deze mismatch door uit te gaan van de kracht van de werkzoekende.

Het geloof dat jij, als werkzoekende, uniek bent! Jij bent een oplossing voor een werkgever via het werk dat je het liefst doet en waar je het beste in bent. Ons team van jobhunters gaat actief op zoek naar een nieuwe baan voor jou waarbij jij centraal staat!

Onze kernwaarden

Inclusiviteit Elke werkzoekende is welkom zich aan te melden ongeacht opleiding, werkervaring, afkomst, geloofsovertuiging en leeftijd. Ons team van jobhunters zoekt voor iedereen een nieuwe baan.

Resultaatgericht Werkgevers in ons uitgebreide netwerk worden eerst benaderd, maar we gaan ook actief op zoek naar werkgevers buiten ons netwerk. Het doel? Gegarandeerde sollicitatiegesprekken en aangenomen worden!

Vernieuwend Scherpe focus op wat de kracht is van de werkzoekende. In samenwerking met arbeidsprofessional, werkgevers en gemeente gaan de jobhunters actief op zoek naar passende werkgevers. Waar anderen stoppen gaan wij verder. CV forward opent de deur naar een nieuwe baan.

Op maat Niemand is bij ons een nummer. Wij geloven dat iedereen uniek is! Een oplossing voor een uitdaging bij een werkgever. Kandidaten worden individueel begeleidt en het uitgangspunt is een nieuwe baan!

Hoe het begon

Een baan vinden die bij je past en waar je blij van wordt is van grote invloed op de kwaliteit van je leven. Onze oprichter, Clarence Dosoe is hiervan het levende bewijs. In 2009, was hij zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij ontwikkelde een programma waarmee hij zijn CV bij meerdere potentiële werkgevers onder de aandacht bracht. Dit programma groeide uit tot een nieuwe service om werkzoekenden aan een nieuwe baan te helpen. Wat startte als een simpele website om werkzoekenden en werkgevers bij elkaar te brengen is uitgegroeid tot een innovatief jobhuntersbureau die kandidaten werft voor werkgevers en cliënten/werknemers in opdracht middels jobhunting begeleidt naar nieuw werk. Zo werd CV forward geboren.

Duurzaam & Maatschappelijk

Werken met CV forward, is werken met een organisatie die zich constant aanpast aan de wensen van haar klanten en de vraag vanuit de markt. Niemand is bij ons een nummer.  We werken met een landelijk netwerk van werkgevers en arbeidsmarktprofessionals zodat we instaat zijn om onze kandidaten snel, gericht en op individuele basis verder kunnen helpen in hun loopbaan. We werken lokaalgericht, geven kandidaten sollicitatietraining en staan bij een succesvolle match nog altijd in nauw contact met de kandidaat en de werkgever. Elke werkzoekende is welkom zich aan te melden ongeacht opleiding, werkervaring, afkomst, geloofsovertuiging en leeftijd. Jobhunting wordt voor iedereen mogelijk gemaakt.  We hebben ervaring met alle doelgroepen en brengen elke uitdaging tot een mooi resultaat!

Innovatief & resultaatgericht

Door goed te luisteren naar de vraag van werkgevers en het aanbod van kandidaten hebben we slimme tools ontwikkeld waarmee we snel inzicht hebben in de beschikbare kandidaten en bijpassende werkgevers. Als het ware levert het systeem ons kant en klare matches. Wij hoeven dan enkel de motivatie te peilen bij de kandidaat en de interesse bij de werkgever.

Wij onderscheiden ons als bureau het meest door werkzoekenden met passie voor HRM op te leiden tot bekwame jobhunters. Zij krijgen de doelstelling om andere werkzoekenden te ondersteunen om een baan te vinden. Eerst binnen een trainingsprogramma, daarna als professional in de functie van jobhunter of recruiter. Het effect hiervan is dat we een generatie creëren die volledig zelfredzaam worden en tegelijk leren om persoonlijke groei mee te maken door voor anderen klaar te staan.

Leer ons kennen

Wij werken in opdracht van gemeenten, MKB, detacheerders en re-integratiebureaus. Op zoek naar personeel? Of heeft u medewerkers/cliënten waar u nieuw werk voor zoekt? We zijn u graag van dienst. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

CV forward

Neem contact met ons op

Johan van Hasseltweg 98 / 1022WX Amsterdam /
T: 020 239 41 91 /  E: info@cvforward.nl