CV forward
opent deuren!

Gegarandeerd sollicitatiegesprekken!

CV forward is een jobhuntersbureau. We ondersteunen werkzoekenden op actieve wijze om een baan te vinden!

Ondanks de CORONA situatie zijn er nog veel mogelijkheden op de arbeidsmarkt die onbenut worden gelaten. Werkgevers staan te springen om geschikt personeel. Werkzoekenden hebben moeite met het vinden van een nieuwe baan. Deze mismatch op de arbeidsmarkt is van alle tijden. CV forward voorkomt deze mismatch door uit te gaan van de kracht van de werkzoekende.

Het geloof dat jij, als werkzoekende, uniek bent! Jij bent een oplossing voor een werkgever via het werk dat je het liefst doet en waar je het beste in bent. We matchen je op basis van je opleiding, werkervaring en voorkeuren  met lokale werkgevers die bij je passen.

Onze kernwaarden

Inclusiviteit Elke werkzoekende is welkom zich aan te melden ongeacht opleiding, werkervaring, afkomst, geloofsovertuiging en leeftijd.

Resultaatgericht Gebruik de filters om een werkgever te vinden die bij je past. Selecteer een werkgever en solliciteer eenvoudig en snel met je profiel. We stellen je persoonlijk voor en geven je sollicitatietips op maat.

Vernieuwend Scherpe focus op wat de kracht is van de werkzoekende. In samenwerking met arbeidsprofessionals, werkgevers en gemeentes gaan de jobhunters actief op zoek naar passende werkgevers. Waar anderen stoppen gaan wij verder. CV forward opent de deur naar een nieuwe baan.

Op maat Niemand is bij ons een nummer. Wij geloven dat iedereen uniek is! Een oplossing voor een uitdaging bij een werkgever. Kandidaten worden individueel begeleid en het uitgangspunt is een nieuwe baan!

Duurzaam & Betrokken

Werken met CV forward, is werken met een organisatie die zich constant aanpast aan de wensen van haar klanten en de vraag vanuit de markt. Niemand is bij ons een nummer. We werken met een landelijk netwerk van werkgevers en arbeidsmarktprofessionals zodat we in staat zijn om onze kandidaten snel, gericht en op individuele basis verder kunnen helpen in hun loopbaan.

We werken lokaalgericht, geven kandidaten sollicitatietraining en staan bij een succesvolle match nog altijd in nauw contact met de kandidaat en de werkgever. Elke werkzoekende is welkom zich aan te melden ongeacht opleiding, werkervaring, afkomst, geloofsovertuiging en leeftijd.

Jobhunting wordt voor iedereen mogelijk gemaakt. We hebben ervaring met alle doelgroepen en brengen elke uitdaging tot een mooi resultaat! We bemiddelen werkzoekenden naar werk in opdracht van gemeenten, MKB en re-integratiebureaus. Wij gaan graag samen met u opzoek naar een andere baan voor uw cliënten/medewerkers!

Innovatief & resultaatgericht

Door goed te luisteren naar de vraag van werkgevers en het aanbod van kandidaten hebben we slimme tools ontwikkeld waarmee we snel inzicht hebben in de beschikbare kandidaten en bijpassende werkgevers. Als het ware levert het systeem ons “kant en klare matches op".

Wij onderscheiden ons als bureau het meest doordat wij vanuit de behoefte van werkzoekenden werken. Daarnaast leiden wij werkzoekenden op tot zeer bekwame jobhunters. Zij krijgen de doelstelling om andere werkzoekenden in hun netwerk en omgeving te ondersteunen om een baan te vinden. Eerst binnen een Talentenprogramma, daarna als professional in de functie van jobhunter of recruiter in dienst bij een van onze partners.

Om werkzoekenden te bereiken zetten we Sleutelfiguren in. Sleutelfiguren zijn werkzoekenden uit verschillende wijken met elk een andere culturele achtergrond die op geleid worden tot maatschappelijke medewerkers. Zij verbinden zich aan locatie organisaties waar werkzoekenden zich verzamelen zoals buurthuizen, moskeeën, kerken en andere plekken waar jongeren en ouderen komen.

Het resultaat is dat we samen een zelfredzame generatie creëren die tegelijkertijd persoonlijke groei ervaart door anderen verder te helpen.

Contacteer ons!