CV forward
opent deuren!

Gegarandeerd sollicitatiegesprekken!

De arbeidsmarkt trekt aan. Werkgevers staan te springen om geschikt personeel. Werkzoekenden hebben moeite met het vinden van een nieuwe baan. Deze mismatch op de arbeidsmarkt is van alle tijden. CV forward voorkomt deze mismatch door uit te gaan van de kracht van de werkzoekende.

Het geloof dat jij, als werkzoekende, uniek bent! Jij bent een oplossing voor een werkgever via het werk dat je het liefst doet en waar je het beste in bent. We matchen je op basis van je voorkeuren en competenties met een lokale werkgever die bij je past.

Onze kernwaarden

Inclusiviteit Elke werkzoekende is welkom zich aan te melden ongeacht opleiding, werkervaring, afkomst, geloofsovertuiging en leeftijd.

Resultaatgericht Gebruik de filters om een werkgever te vinden die bij je past. Selecteer een werkgever en solliciteer eenvoudig en snel met je profiel. We stellen je persoonlijk voor en geven je sollicitatietips op maat.

Vernieuwend Scherpe focus op wat de kracht is van de werkzoekende. In samenwerking met arbeidsprofessionals, werkgevers en gemeentes gaan de jobhunters actief op zoek naar passende werkgevers. Waar anderen stoppen gaan wij verder. CV forward opent de deur naar een nieuwe baan.

Op maat Niemand is bij ons een nummer. Wij geloven dat iedereen uniek is! Een oplossing voor een uitdaging bij een werkgever. Kandidaten worden individueel begeleid en het uitgangspunt is een nieuwe baan!

Duurzaam & Maatschappelijk

Werken met CV forward, is werken met een organisatie die zich constant aanpast aan de wensen van haar klanten en de vraag vanuit de markt. Niemand is bij ons een nummer. We werken met een landelijk netwerk van werkgevers en arbeidsmarktprofessionals zodat we in staat zijn om onze kandidaten snel, gericht en op individuele basis verder kunnen helpen in hun loopbaan.

We werken lokaalgericht, geven kandidaten sollicitatietraining en staan bij een succesvolle match nog altijd in nauw contact met de kandidaat en de werkgever. Elke werkzoekende is welkom zich aan te melden ongeacht opleiding, werkervaring, afkomst, geloofsovertuiging en leeftijd.

Jobhunting wordt voor iedereen mogelijk gemaakt. We hebben ervaring met alle doelgroepen en brengen elke uitdaging tot een mooi resultaat!

Innovatief & resultaatgericht

Door goed te luisteren naar de vraag van werkgevers en het aanbod van kandidaten hebben we slimme tools ontwikkeld waarmee we snel inzicht hebben in de beschikbare kandidaten en bijpassende werkgevers. Als het ware levert het systeem ons “kant en klare matches op".

Wij onderscheiden ons als bureau het meest doordat wij vanuit de behoefte van werkzoekenden werken. Daarnaast leiden wij werkzoekenden op tot zeer bekwame jobhunters. Zij krijgen de doelstelling om andere werkzoekenden in hun netwerk en omgeving te ondersteunen om een baan te vinden. Eerst binnen een Talentenprogramma, daarna als professional in de functie van jobhunter of recruiter in dienst bij een van onze partners.

Het resultaat is dat we samen een zelfredzame generatie creƫren die tegelijkertijd persoonlijke groei ervaart door anderen verder te helpen.

  • 4800+

    Netwerken contacten

  • 2500+

    Verwijzingen per jaar

  • 92%

    Succesratio

Op zoek naar personeel?