Dress For SuccesBurgemeester de Vlugtlaan 200-204https://www.dressforsuccess.nl/

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.


Dress for Success is een wereldwijde organisatie, opgericht en gerund door vrijwilligers, die zowel mannen als vrouwen met een minimuminkomen aan een gratis sollicitatie outfit helpt.

Iedereen die op weg is naar economische onafhankelijkheid is welkom in de winkels van Dress for Success. Dress for Success stuurt jou in een compleet nieuwe outfit vol zelfvertrouwen op weg naar een sollicitatiegesprek of presentatie, naar een contractbespreking of een pitch.

De eerste indruk is altijd belangrijk en medebepalend voor een succesvolle afloop. Maar waar haal je het geld voor nieuwe professionele kleding vandaan als je van een minimuminkomen of (bijstand)uitkering rond moet komen? Dress for Success biedt dan uitkomst.

De missie van Dress for Success is het bevorderen van de economische onafhankelijkheid van mensen die van een minimuminkomen of (bijstand)uitkering moeten leven. Dat doen we door hen professioneel te kleden als ze gaan solliciteren en hen te ondersteunen bij het vinden en behouden van werk.

Noord-Holland
Amsterdam-West
Burgemeester de Vlugtlaan 200-204
20-50 medewerkers
Detailhandel
Vul je gegevens in en wordt gebeld door een medewerker van Dress for Success om een afspraak in te plannen!



    De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor leden die zijn ingelogd. Je kunt hier inloggen om de inhoud van deze pagina te bekijken.